מאמרים » שיווק רשתי

 
חזרה הדפס שלח לחבר

שיווק רשתי  הזדמנות להרוויח כסף או נוכלות בהסוואה ?
שיווק רשתי קיבל תאוצה בשנים האחרונות ויש הטוענים שזו תהיה שיטת המכירה המובילה ואף היחידה עם השנים.
שיווק רשתי מתחיל כעסק צדדי שאתה בונה לעצמך וכאשר שיווק רשתי מצליח אזי העסק שלך עובר לחזית ולהיות מרכזי.
אך האם השיווק הרשתי מתאים לכל אחד ?
שיווק רשתי אינו מתאים לכל מי שמעוניין להוסיף עוד 2000 ₪ בחודש למשכורת שלו ללא מאמץ. שיווק רשתי מצריך עבודה ופינוי זמן וכמובן רצון לבנות עסק עצמאי. השיווק הרשתי הוא עסק עצמאי לכל דבר ואיך שתבנה אותו או בדרך שתבחר להניע אותו כך יהיו התוצאות בהתאם.  שיווק רשתי
בתחום שיווק רשתי אין זה מספיק לרצות או לנסות.. אלה לראותו כהזדמנות עסקית ולקחת בחשבון שיהיו כישלונות והצלחות באותה מידה. כמו כן אומנם שיווק רשתי הוא עסק צדדי אך בתחילת הדרך הוא מצריך  השקעה רבה, נפשית וכלכלית עד שהוא מניב פירות ראשוניים.
לפני שתחליטו אם ברצונכם להצטרף לכל הטריינד של שיווק רשתי תשמעו משפטים כמו : יש לי הזדמנות מדהימה להציע לך , אני בעסק הזה כבר ..x שנים והכסף זורם אלי כל חודש,תבנו עסק וכל חודש תקבלו x סכום לפי איך שתחליטו ..ועוד.
אלו הם משפטים שתשמעו מפי האנשים אשר מעוניינים לצרפכם, אין אנו טוענים כי הם שקריים אך כפי שהזכרנו קודם לכן ללא מאמץ גם הם לא הגיעו לאן שהם נמצאים היום ומה שבטוח שאסור להם לקפוא על השמרים ועליהם להמשיך ולתחזק את העסק מידי פעם. (תלוי מטרות ושאיפות מהעסק)
אז אם אינכם יזמים במחשבה ואו אינכם מגדירם עצמכם כאנשים המונעים מתחרות ואו הצלחות, שיווק רשתי אינו העסק בשבילכם.
נחזור לשאלה ההתחלתית אותה הצגנו בתחילה , האם שיווק רשתי אכן הזדמנות עסקית או נוכלות בהסוואה?
ובכן התשובה אינה חד משמעית.  שיווק רשתי יכול להוות הזדמנות עסקית מסחררת למי שרואה אותה ככזו ומתאים מבחינת היכולות המכריתיות וחשיבה יזמית לכך ומאידך יכול להיות עוגמת נפש גדולה למי שאינו מצליח ואו מרגיש תקוע ללא יכולת חשיבה רחבה וקבלה שכעסק לכל דבר ישנם כשלנות כמספר ההצלחות והבנה שום דבר לא מגיע ללא מאמץ מסויים והשקעה מינימלית.

 

שיווק רשתי

 
 
מספר זכיות באתר: 0
 
חדש באתר
דירוג בעל המקצוע: 
תחומי פעילות: